Ένωση Ασφαλιστών Βορείου Ελλάδος Ε.Α.Β.Ε www.eave.gr - Τα Μέλη μας

Διεύθυνση

Ν. Κουντουριώτου 19
Τ.Κ. 546 25 - Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310/533127
Fax: 2310/541228
e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.eave.gr

Τα Μέλη μας

Σύμφωνα με το τροποποιημένο από 13/4/2000 Καταστατικό, μέλη του Σωματείου μας είναι νομικά πρόσωπα-ασφαλιστικές εταιρείες με έδρα την Βόρεια Ελλάδα ή φυσικά πρόσωπα-νόμιμοι αντιπρόσωποι αλλοδαπών ασφαλιστικών εταιρειών ή εκπρόσωποι αλλοδαπών ασφαλιστικών εταιρειών, που εργάζονται στην χώρα μας με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών, εφόσον τα φυσικά πρόσωπα αυτά κατοικούν στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς επίσης και Διοικητικά-Διευθυντικά πρόσωπα των Επιχειρήσεων αυτών ή μετ΄ αυτών συνεργαζομένων Διαμεσολαβούντων στις ασφαλίσεις προσώπων, αδιαφόρως ειδικότητας και κατοικίας τους.
Από τις τρεις ασφαλιστικές εταιρείες Γενικών Κλάδων, που εδρεύουν σήμερα στην Θεσσαλονίκη, η μία εξ αυτών και μεγαλύτερη είναι σταθερό και ιδρυτικό μέλος της Ε.Α.Β.Ε. και από τις δύο ασφαλιστικές εταιρείες Ζωής με έδρα την Θεσσαλονίκη, η μία εξ αυτών είναι σταθερό μέλος από ιδρύσεώς της το έτος 1988.
Τα μέλη-ασφαλιστικές εταιρείες της Ε.Α.Β.Ε. κατέχουν σταθερά την πλειοψηφία παραγωγής ασφαλίστρων έναντι των μη μελών με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Τα άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που έχουν εκπληρωμένες τις ταμειακές και καταστατικές υποχρεώσεις τους, υπερβαίνουν τα τριακόσια (300) και κατανέμονται κατά γεωγραφική περιοχή της χώρας, όπως ο παρακάτω πίνακας. (Η δημοσίευση ονοματεπωνύμων και επωνυμιών μελών σωματείου δεν είναι επιτρεπτή από τον νόμο).