Ένωση Ασφαλιστών Βορείου Ελλάδος Ε.Α.Β.Ε www.eave.gr - Οι ασφαλιστικές εταιρίες

Διεύθυνση

Ν. Κουντουριώτου 19
Τ.Κ. 546 25 - Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310/533127
Fax: 2310/541228
e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.eave.gr

Οι ασφαλιστικές εταιρίες με επαίσχυντο παρελθόν
(Διεθνείς δημοσιεύσεις από ΗΠΑ, όχι όμως στην Ελλάδα)

Πολλά έχουν γραφεί για τις βαρβαρότητες και τα εγκλήματα των Γερμανών και συμμάχων τους κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τα οποία γράφηκαν και προβλήθηκαν για να ξεπεράσουν οι ΗΠΑ τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα από την οικονομική καταστροφή τους στην δεκαετία του 1930, που, αν δεν είχε «οργανωθεί» ο Χίτλερ και οι κάθε είδους Μουσολίνηδες, θα ήταν από τότε η ίδια και οι Ευρωπαίοι της Δορυφόροι, σκέτη… Ελλάδα! Τα όσα και κατά το «Οργανόγραμμα» διέπραξαν οι Γερμανοί και Σία στην Ελλάδα, τα απέδωσε προσεγγιστικά η εφημερίδα «το Έθνος», με ένθετό της, της 15/5/2010 και τίτλο «Ιστορία του Έθνους» και πρωτοσέλιδο υπότιτλο «Το γερμανικό χρέος», προφανώς σε «απάντηση» των όσων εναντίον μας δημοσίευσαν τότε Γερμανικά έντυπα και άλλα παπαγαλάκια, λόγω του «Μνημονίου» και «Δανείου» μας.
Και λέγουμε «προσεγγιστικά», διότι, πέραν των τρομακτικών και ανατριχιαστικών πράγματι αποκαλύψεων για το «γερμανικό χρέος», πολλά από τα οποία πρώτη φορά αποκαλύπτονται στην ευρύτερη κοινή γνώμη (π.χ. αγορά από Γερμανία κάρβουνου αξίας 180 εκ. Μάρκων, που όταν έφθασε στην Ελλάδα το κατέσχεσαν οι… Γερμανοί και πωλητές του), λείπουν άλλα σοβαρά στοιχεία όπως π.χ. το κρατικό θησαυροφυλάκιο, που πρόλαβαν να πάρουν οι Άγγλοι μέσω Αφρικής και όπως τα αποθεματικά των τότε ασφαλιστικών εταιριών, που περιήλθαν στο Γ’ Ραϊχ και δι΄ αυτού στις υποστηρίκτριες του Χίτλερ ασφαλιστικές. Οι ίδιες, που, όπως και στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, βγήκαν πανίσχυρες και παραφουσκωμένες από… λάφυρα! Βέβαια, αξία έχει το εσωτερικό Γερμανικό Δάνειο στην Ελλάδα της Κατοχής, που είναι άσχετο με τις οφειλόμενες πολεμικές αποζημιώσεις θυμάτων και υλικών καταστροφών, πολλαπλάσιων των όσων «Δανείων» θα εμφανίσουν κατά τα επόμενα 100 χρόνια ότι δήθεν τους οφείλουμε, ακριβώς επειδή κανένας τους δεν αναζήτησε τα θύματα και δικαιούχους αποζημιώσεων με τις απαιτήσεις τους, από το 1945 μέχρι σήμερα, όπως έπραξε η ασφαλιστική «New York Life» των ΗΠΑ μετά από έναν αιώνα! Κάποτε και όταν ερωτηθούν οι Έλληνες-θύματα του τεράστιου -μέχρι ασύλληπτου- «Ολοκαυτώματος» των Ελλήνων, ένας από τα εκατομμύρια αυτών, σίγουρα θα είναι ο τωρινός Πρόεδρος του Σωματείου μας -και αν αργήσουν, οι κληρονόμοι του- που σε ηλικία μόλις 5 ετών είδε και θυμάται δύο Γερμανούς Ναζί, ο ένας να τον σημαδεύει με το όπλο του και ο άλλος, νεαρός και με κοντά παντελόνια, να βάζει με αναδιπλούμενο σπίρτο-φακελάκι φωτιά στην αποθήκη χόρτων του πατρικού σπιτιού του, από την οποία και χωρίς καμία αιτία πυρπολήθηκε η διόροφη οικία, μαζί με όλα τα υπάρχοντα και έμεινε με την οικογένειά του στον δρόμο και χωρίς τίποτε!! Κανένας απολύτως δεν νοιάστηκε μέχρι τώρα.
Ας τον ρωτήσουν οι σημερινοί Δανειστές μας και επιβήτορες παντός του ελληνικού, για να τους γνωστοποιήσει τις σημερινές πολύ χονδρές απαιτήσεις του για υλικές ζημίες και ψυχική οδύνη, οπότε θα κατανοήσουν καλά, τι ακριβώς αποκαλύπτουμε και παρουσιάζουμε εδώ! Και προσοχή: Κανένας και ποτέ δεν εξουσιοδοτήθηκε και ούτε μπορεί να τον εκπροσωπήσει στις ιδιωτικές απαιτήσεις του, όπως και άλλων εκατομμυρίων Ελλήνων παθόντων και θυμάτων. Με πόνο ψυχής γράφουμε, ως θύματα, τούτην εδώ την ιστορία.
Αν, λοιπόν, αναζητηθούν αυτά και άλλα πολλά και πολύ σοβαρά, όπως εκείνα τα κάλπικα Γερμανικά χαρτονομίσματα, που τύπωνε στην Ελλάδα με φορητή λιθοτυπογραφία ο κάθε Γερμανός Διοικητής Μονάδος και με αυτά έκλεβε ουσία τα αγαθά και περιουσία του κάθε δύστυχου Έλληνα, που πέθαινε από την πείνα, ενώ οι Γερμανοί από την Ελλάδα εφοδίαζαν και συντηρούσαν τις στρατιές τους στην Αφρική, τότε για τα επόμενα 100 χρόνια τουλάχιστο, υποχρεωτικά, πρέπει να αντιστραφεί το «Μνημόνιο» και να μας πληρώνουν αυτοί τα δανεικά και κλεμμένα, υπό εγκατάστασή μας στη χώρα τους και αλλού ως ελληνική… Τρόϊκά τους! Ειδικά στα ασφαλιστικά και για τις προς την Ελλάδα και Έλληνες δικαιούχους οφειλές από την εποχή του… Όθωνα!
Αν λοιπόν είχε επιτρέψει η εδώ λογοκρισία την δημοσίευση στοιχείων των ασφαλιστικών
επιχειρήσεων της Γερμανίας και τότε «Συμμάχων» της που αποκάλυψαν διεθνώς Ισραηλιτικές Οργανώσεις των ΗΠΑ, με επικεφαλής γνωστούς Αμερικανοεβραίους Αξιωματούχους, για το δικό τους «Ολοκαύτωμα», που έντεχνα και πονηρά το περιόρισαν μόνον στους Εβραίους της Ευρώπης, κανένας Έλληνας δεν θα αμφέβαλε για τα παραπάνω και ούτε θα τα θεωρούσε ως προϊόντα καλπάζουσας φαντασίας, όπως και φαίνονται. Τί έκαναν λοιπόν οι Παγκόσμιες Ισραηλιτικές Οργανώσεις, δια των «λόμπυ» τους στις ΗΠΑ (όπως κάποτε υπήρχε αντίστοιχο ισχυρό ελληνικό και τώρα -όλως «τυχαίως»- αγνοείται η τύχη του);